" Kepada Internet Marketer yang struggle nak buat sales "

Saya Tunjukkan Step by Step,
Teknik Shortcut Untuk Hasilkan Landing Page,
Thank You Page, Bonus Page dan Optin Page
Yang Boleh Bantu Anda Buat Sales Pantas Di Internet Walaupun Anda Tidak Pernah Tahu Tentang Website Sebelum Ini

"Ini adalah pakej paling lengkap untuk newbie. Sempoi punya tutorial"
avatar-nas
Iffat Salleh
Founder CP

KEMAHIRAN WAJIB INTERNET MARKETER

Saya dan anda setuju bahawa menjadi internet marketer bukan suatu yang mudah. Jika anda fikir berniaga online sebagai affiliate marketer suatu kerja mudah, maka anda telah salah sangka.

Anda pergi seminar bisnes online, mereka akan beritahu anda bahawa menjadi affiliate atau peniaga online adalah suatu perkara yang mudah. Itu bukan hakikat, itu adalah teknik halus untuk push anda pergi seminar mereka.

Untuk menjadi internet marketer sebenar, anda memerlukan beberapa kemahiran asas. Ketiadaan kemahiran ini akan membuatkan anda sama sekali gagal untuk buat sebarang sales.

Kemahiran yang perlu ada pada setiap marketer ialah

KEMAHIRAN #1 : BUAT LANDING PAGE

Kemahiran ini adalah yang paling penting dalam bisnes online.

Anda daftar sebagai ejen affiliate satu produk, perkara pertama anda perlu lakukan ialah hasilkan landing page yang ada link anda sendiri.

Landing page ni anda perlu huraikan apa yang anda faham mengenai produk. Anda perlu yakinkan prospek anda apabila mereka masuk ke landing page.

So, tak perlu lagi tulis iklan di facebook kemudian nak kena reply setiap orang mengenai produk affiliate anda.

KEMAHIRAN #2 : BUAT BONUS PAGE

Ejen affiliate dengan bonus adalah ejen yang bijak kerana anda sudah mempunyai USP sendiri.

Ejen produk ada 100 orang, jika anda ada beri bonus, maka anda akan ada lebih banyak peluang untuk orang beli.

Sebab tu anda perlu ada kemahiran buat bonus page dengan pantas. Anda nampak je produk nak keluar, terus cari bonus yang sesuai dan buat page.

Nanti bila nak menjual, anda hanya perlu berikan link bonus anda sahaja.

KEMAHIRAN #3 : BUAT SQUEEZE PAGE UNTUK KUMPUL LEAD

Secara purata setiap IM yang berjaya akan melakukan kempen kumpul lead sebulan sekali untuk kembangkan database.

Bulan ni bagi ebook, bulan depan bagi panduan, bulan sekali lagi case study.

Semuanya adalah untuk kumpul lead.

Jika setiap bulan nak buat squeeze page, anda perlukan kemahiran untuk hasilkan squeeze page yang convert & disiapkan dalam masa yang singkat.

MASALAH KEBANYAKAN ORANG
YANG BARU NAK BERMULA

Masalah anda ialah anda tidak ada semua tu.

no-1

Anda tidak tahu nak buat landing page

no-1

Anda tidak tahu buat squeeze page

no-1

Anda tidak tahu buat semuanya

YOU ARE NOTHING!

Jika anda fikir dengan mengiklan link affiliate anda di merata tempat akan membuatkan orang membeli, maka anda silap! Lihat sahaja pemenang cabaran affiliate yang berjaya buat sales, rata-rata mereka akan ada semua kemahiran ini. Setiap kali cabaran mula, mereka akan terus hasilkan :
yes-1

Bonus Page

Mereka menarik perhatian pembeli melalui bonus page

yes-1

Landing Page

Mereka meyakinkan pembeli melalui landing page

yes-1

Squeeze Page

Dapatkan lead & prospek baru

Anda tarik perhatian prospek guna apa?

NOTHING

Itu adalah masalah terbesar anda dan punca sebenar anda tidak berjaya buat sales dalam bisnes online.

JANGAN RISAU, SAYA ADA SOLUSI

Setelah lebih 10 tahun dalam bidang pembangunan laman web, saya faham mengenai masalah yang dihadapi oleh peniaga newbie.

Mereka akan struggle dalam bisnes online, belajar buat website & sukar nak kuasainya. Jadi saya ambil inisiatif untuk berikan nafas baru kepada peniaga baru.

Pada bulan Oktober 2016, saya telah membuat eksperimentasi untuk menghasilkan website dengan kos paling rendah.

Eksperimentasi dibuat daripada aspek theme website, page builder, plugin dan coding yang sesuai untuk hasilkan sales funnel page untuk newbie.

yes-1

Saya dah cuba hampir semua theme free & berbayar

yes-1

Saya dah cuba plugin premium & free

yes-1

Saya dah cuba guna page builder baru & lama

bammm!

Setelah 4 bulan bereksperimentasi, saya dah jumpa KOMBINASI KHAS UNTUK NEWBIE hasilkan apa sahaja page dengan kos yang sangat rendah.

MEMPERKENALKAN

EVOLANDER v 1.0

Formula Khas Untuk Newbie Hasilkan sales funnel page dengan pantas

yes-1

Step by step hasilkan Sales Funnel Page

yes-1

Video berdurasi total 2 jam

yes-1

Tools yang telah diuji selama 4 bulan

yes-1

Coding khas untuk marketer Malaysia

yes-1

Full support selama setahun

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN?

#1 : KOMBINASI TERBAIK

Saya dah buat eksperimentasi dengan setiap tools yang digunakan dalam video ni. Anda tak perlu susah payah lagi nak testing theme, plugin atau builder. Saya dah cuba dan ini adalah KOMBINASI TERBAIK untuk anda.

#2 : SEMUANYA FREE

Plugin, theme & builder yang dicadangkan dalam EVOLANDER adalah PERCUMA! Anda tidak perlu keluarkan duit walau satu sen untuk mula buat sales funnel anda (kecuali domain & hosting).

#3 : STEP BY STEP

Saya cover semuanya dari mula sampai habis. Dari mula beli domain, hosting sampai siap semuanya saya dah siapkan tutorial. Tak perlu dah nak cari panduan lain.

#4 : FULL SUPPORT

Saya sediakan group support khas untuk pengguna EVOLANDER. Ada soalan boleh tanya, saya akan bantu anda sehingga selesai.

EVOLANDER UNTUK SIAPA?

Tak semua orang perlu beli panduan ni. Saya hasilkan panduan EVOLANDER ni adalah untuk membantu beberapa golongan tertentu sahaja.

yes-1

Affiliate & internet marketer yang tak pernah buat website

yes-1

Affiliate & internet marketer yang tak pernah buat sales

yes-1

Affiliate & internet marketer yang sales suam suku

yes-1

Affiliate & internet marketer yang tak tahu nak buat page

yes-1

Affiliate & internet marketer yang tak tahu nak buat sales funnel

yes-1

Affiliate & internet marketer yang lambat hasilkan satu2 page

Jika anda tergolong dalam salah satu atau semua golongan ini, maka EVOLANDER adalah untuk anda.

SALES FUNNEL PAGE YANG AKAN ANDA BELAJAR DAN DAPAT DALAM EVOLANDER

Squeeze Page
Thank You Page

<< Klik Gambar Untuk Lihat Dengan Jelas >>

Download Page
Landing Page

Anda akan belajar dan berlatih menghasilkan template seperti ini. Apabila sudah mahir dengan evolander, anda mampu menghasilkan template sales funnel page sendiri dari kosong.

Page mampu dihasilkan dengan pantas dan lebih profesional. Panduan Evolander mampu menjimatkan wang dan masa anda.

Apa lagi yang anda akan dapat dalam Panduan Evolander ?

yes-1

Template Sales Funnel Page seperti dalam tutorial

yes-1

Teknik membina form untuk collect database yang Profesional

yes-1

Cara mudah integrasikan Autoresponder dengan optin form

yes-1

Teknik Membina Page dengan cepat

Apa Ada Dalam Evolander?

Lihat Apa Yang Ada Dalam Membership Evolander

Apa Kata Pengguna Yang Berpuas Hati ?

DAPATKAN AKSES LIFETIME ANDA

Ini adalah akses lifetime dengan harga yang sangat rendah.

RM129

Modul Landing page (49 minit)

Modul Asas WordPress (13 minit)

Modul My Templates (9 minit)

Modul Bina Sales Funnel Page (133 minit)

Modul Optin Form (8 minit)

Bahan Tutorial Disediakan

Evolander Support Group

SOALAN LAZIM (FAQ)

Evolander support tak theme yang digunakan dalam web sediada?

Pertama sekali, evolander bukanlah plugin atau aplikasi. Ia hanyalah nama sebuah panduan yang menunjukkan cara menghasilkan sales funnel page menggunakan kombinasi theme dan plugin percuma yang berkualiti atau dikenali sebagai FREEMIUM. Free tetapi kualiti tahap premium.

Saya dah ada theme dan plugin pilihan. Bolehkah saya guna panduan Evolander?

Plugin Pagebuilder yang kami cadangkan dalam panduan, boleh digunakan bersama mana-mana theme dan plugin yang anda suka.

Cuma dalam kontek panduan Evolander, kami cadangkan kombinasi dan setup terbaik yang boleh anda lakukan.

Kami sarankan anda beli domain baru atau gunakan subdomain bagi website sediada. contohnya, Install WordPress yang baru beserta dengan theme dan plugin yang kami cadangkan dalam subdomain atau subfolder yang baru.

PS : Ini adalah shortcut untuk anda belajar & terus kuasai kemahiran pembinaan sales funnel page. Jika anda lebih suka buang masa berbulan untuk explore tool yang nak digunakan, maka EVOLANDER bukan untuk anda.

PSS: Anda akan terima support setahun daripada saya. Jika ada sebarang masalah, hanya perlu beritahu saya, saya akan uruskan semuanya. Good enough? Dapatkan akses anda sekarang.

www.EvoLander.com

Scroll to Top